Haluatko kokea, minkälaista on nukkua yö luonnossa avoimen taivaan alla riippumatossa? Luonani voit tehdä sen turvallisesti ja opastettuna luonnonläheisessä ja rauhallisessa pihapiirissä järven rannalla tai omalla yksityisellä hiekkarannalla. Katso videot, kumpiko paikka on sinulle mieleisempi?

 

Saat käyttöösi:
- hyttysverkollisen riippumaton (painoraja 120 kg)
- aluspeiton riippumaton alle lämmittämään
- tarvittaessa sadesuojan suojaamaan sateelta ja tuulelta
- raikasta juomavettä
- kesäkeittiön, jossa on polttopuita, nokipannu, pienempi ja isompi paistinpannu ja kattila avotulelle,  keittolevy ja kattila, kahvinkeitin ja suodatinpussit, vedenkeitin ja ruokailuastiat sekä jääkaappi

- kompostoivan käymälän

- uintimahdollisuuden

 

Tuo mukanasi:

- oma makuupussi

- säänmukainen vaatetus, huomioi myös yövaatetus, rannalla on usein viileämpää kuin ”sisämaassa”.

- ruokaa ja juomaa

 

Hinta 69 € - 74 € / hlö / tulopäivän illasta klo 18 seuraavaan päivään klo 12 

Yöpyjiä voi olla kerrallaan 1-6 hlöä.  Perhe- ja ryhmähinta edullisempi, kysy tarkemmin.

 

Kysy lisätietoja ja varaa yöpyminen suoraan puhelimella 041 4524 800, sähköpostilla paivikor39@gmail.com tai  Jokiniemen Matkailun verkkokaupasta: 

 

Yö Riippumatossa Avoimen Tähtitaivaan alla

 

Yö riippumatossa Omalla Hiekkarannalla

 

Lisähintaan: Makuupussi ja makuupussilakana 10 €/hlö, Omatoiminen aamiainen 9,50 €/hlö (sisältää kahvi tai tee, puurotarvikkeet, voileipää, kananmuna, mehu, hedelmä tai marjoja)

 

 

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan Yö riippumatossa!

Yö riippumatossa

Tule tuutuilemaan Riippumattorentoutus

päiväunille metsän syliin

Tule kotiini Alapitkän Tölvälle, kauniiseen rantamaisemaan nauttimaan riippumattorentoutuksesta tai kutsu minut riippumattojen kanssa sinun lempipaikkaasi. Sinä saat löytää hyvän asennon riippumatossa. Jätät kaikki arkiset ajatukset ulkopuolelle. Ohjaan sinua rentoutuneeseen tilaan. Mielesi saa rauhoittua. Luonnon äänien lisäksi voit kuulla tuulikellojen tai äänimaljojen tai rummutuksen ääniä vaipuessasi rentoon oloon. Saat levätä siinä, tai jopa nukahtaa. Herättelen sinua lempeästi sovitun ajan kuluttua.

 

Herättyäsi tarjoan sinulle kahvia tai haudutettua teetä ja pientä syötävää. Keskustelemme kokemuksestasi.

 

Hinta 53 € / hlö 3-6 henkilön ryhmässä. Tapahtuman kesto on 2-3 tuntia. Matkakustannukset lisätään hintaan, kun toteutus on muualla kuin kotonani. Riippumaton painorajoitus on 120 kg. Riippumattorentoutuksia järjestetään 3-6 hlön ryhmille, mutta voit kysyä myös yksittäisiä paikkoja.

Kysy lisätietoja ja varaa riippumattorentoutus puhelimella 041 4524 800 tai sähköpostilla paivikor39@gmail.com

 

Jos haluat päästä retkellä myös ruokailemaan nuotiolla, valitse vastaavanlainen, laajempi tuote: Metsäköllöttely  Se on varattavissaa Jokiniemen Matkailun verkkokaupan kautta. Se sisältää ohjatun metsäkävelyn, päiväunet riippumatossa ja lisäksi ruokailun ja kahvittelun nuotiolla.

 

 

 

Sydämellisesti tervetuloa Tuutuilemaan tai Metsäköllöttelyyn!

 

 

Lähde kokemaan päiväretki luontoon ja pääset samalla kokeilemaan millaista on levätä tai nukkua päiväunet luonnon sylissä. Luontoretkelle mennään kävellen, talvella lumikengillä. Lähtöpaikka on Alapitkällä Tölvällä tai sovittaessa muualla. Kävelyn jälkeen pääset rentoutumaan riippumattoon.
Sinä saat löytää hyvän asennon riippumatossa. Jätät kaikki arkiset ajatukset ulkopuolelle. Ohjaan sinua rentoutuneeseen tilaan. Mielesi saa rauhoittua. Luonnon äänien lisäksi voit kuulla tuulikellojen ääniä vaipuessasi rentoon oloon. Saat levätä siinä, tai jopa nukahtaa. Herättelen sinua lempeästi sovitun ajan kuluttua.

Herättyäsi tarjoan sinulle kahvia tai kaakaota tai haudutettua teetä. Lisäksi sinulla on omaa evästä mukana.

Pukeudu retkelle aina sään mukaiseen vaatetukseen. Talviretkellä tarvitset myös lumikengät ja sauvat. Pakkaa reppuun mukaan lämmintä lisävaatetta tauolle, istuinalusta, evästä ja vesipullo. Muista tarvittaessa aurinkovoide ja aurinkolasit.


Hinta 53 € / hlö 3-6 henkilön ryhmässä. Tapahtuman kesto on 2-3 tuntia. Matkakustannukset lisätään hintaan, kun toteutus on muualla kuin kotonani. Riippumaton painorajoitus on 120 kg. Retkiä järjestetään 3-6 hlön ryhmille, mutta voit kysyä myös yksittäisiä paikkoja. Kysy lisätietoja ja varaa retki puhelimella 041 4524 800 tai sähköpostilla paivikor39@gmail.com Metsässä olemme läsnä kaikilla aisteilla. 

 

Jos haluat päästä retkellä myös ruokailemaan nuotiolla, valitse vastaavanlainen, laajempi tuote: Metsäköllöttely  Se on varattavissaa Jokiniemen Matkailun verkkokaupan kautta. Se sisältää ohjatun metsäkävelyn, päiväunet riippumatossa ja lisäksi ruokailun ja kahvittelun nuotiolla.

 

Sydämellisesti tervetuloa Päiväunille Metsän Syliin tai Metsäköllöttelyyn!

Jo pieni hetki luonnossa auttaa luomaan luontoyhteyttä ja sillä on stressiä lievittäviä vaikutuksia. Luontoyhteydessä voimme päästä kokemaan sekä fyysisen että psyykkisen ykseyden luonnon kanssa. Me voimme muodostaa henkilökohtaisen tunnesiteen luonnon kanssa.


Luonto antaa meille mielenrauhaa ja se auttaa meitä palaamaan juurilleen. Metsästä olemme tulleet, sinne palaaminen on tätä juurille palaamista ja luontoyhteyden syventämistä ja uudelleen löytämistä. Luonto voimaannuttaa ja tasapainottaa meitä, parantaa keskittymiskykyä ja kohentaa mielialaa.


Riippumatto on hyvä paikka rentoutua ja päästä luonnon syliin. Riippumatto on peräisin Keski- ja Etelä - Amerikan intiaaneilta. Alkuperäiskansat tunsivat jo aikanaan riippumaton hyvää tekevän vaikutuksen, sitä kutsuttiinkin ”jumalten kehdoksi”. Voit kuunnella siinä hiljaisuutta, tuulen suhinaa puissa, lintujen liverrystä tai laineiden liplatusta. Olet lämpimän peiton alla turvassa. Tai on lämmin, ja tunnet auringon lämmön ihollasi. Sateella voit kuunnella unettavaa ropinaa sadesuojaa vasten. Kokemus on erilainen erilaisessa ympäristössä ja erilaisessa säässä.

 

Riippumatto on aikuisen kehto, voit tuntea siinä olevasi vailla huolia - tässä ja nyt hetkessä – kuin lapsena. Tunnet olevasi osa luontoa.

Hinnat sisältävät Alv 24%

 

Asiakkaan tulee huolehtia, että oma vakuutus kattaa aktiviteetit.

 

"Riippumattoyö järven syleilyssä. Kokemus uusi ja mielenkiintoinen, suosittelemme kokeilemaan. Kaunis ilta-aurinko ja varsinkin aamun sarastaessa aurinko kultasi koko tienoon. Kaunis, rauhalinen paikka." -Vuokko ja Päivi-

"Todella ihanaa, en ole ennen kokeillut. Ihana kokemus olla luonnossa ja kuunnella ääniä. Nukahdin rentoutuksen aikana. Tuntee olevansa osa luontoa, kun rauhoittuu ilman älylaitteita. Tuulikellon ääni oli ihana." -Tarja- 

"Opas ohjasi pätevästi ja rauhallisesti riippumaton käyttöön ja pystyi ihan ensihetkestä luomaan rauhallisen ja kiireettömän tunnelman. Todella hyvä kokonaisuus." -Johanna- 

”Päivin paratiisissa” on mahdollista järjestää retriittejä ja kesäpäivän viettoja, joissa voi olla ohjelma suunniteltu juuri sinun ja ryhmäsi tarpeiden mukaan. Kuuluisiko sinun tapahtumasi ohjelmaan esimerkiksi ruokaa villiyrteillä höystettynä, hyvää tekeviä hoitoja, joogaa, saunomista ja uimista, jalkakylpyjä luonnon yrteillä, metsäretkiä, luovaa maalausta, yöpymistä riippumatoissa avoimen taivaan alla vai jotakin muuta? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä.

 

Tervetuloa Hyvänolon Retriittiin!

Retriitit

Anna Luonnon Hoitaa Sinua