"Matkalle ei tarvitse aina lähteä kauas, voit lähteä myös matkalle omaan itseesi." Tule nauttimaan luovuudestasi luonnonkauniiseen rantamaisemaan. Tule maalaamaan sinä, joka et ole välttämättä maalannut koskaan ennen. Kyse ei ole nyt taidoista eikä lahjasta, eikä mistään muustakaan, joka määrittelisi sen millainen taiteilija sinä olet. Sinä saat maalata omasta sisimmästäsi kumpuavia tunteita ja asioita, käyttää värejä ja välineitä niin luovasti kuin sielusi halajaa. Mitään ohjeita et tarvitse, paitsi että et anna minkään rajoittaa tai kahlita luovuutesi voimaa ja sisäistä intuitiotasi.

 

Maalauspäivän hinta on 60 € / hlö, kun ryhmässä on vähintään 5 hlöä. Suuremmassa ryhmässä hinta on edullisempi. Se sisältää käytettävät akryylimaalit ja välineet ja yhden canvas pohjan 25x30 taiteilijaa kohden sekä pientä syötävää ja juomat (vesi, tee ja kahvi). Maalauspäivän kesto on n. 3 tuntia ja pyrimme toteuttamaan sen ulkona. 

 

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Voit kerätä myös oman ryhmän. Kysy tarkempaa ajankohtaa ja lisätietoja sekä ilmoittaudu kurssille puhelimella tai sähköpostilla. Se onnistuu myös Jokiniemen Matkailun verkkokaupan kautta. Sydämellisesti tervetuloa! 

 

 

Luova Maalaus

Gluteenittoman hapanleivän valmistuskurssi

Verkkokurssit - Löydä uudenlaisia asioita elämääsi ja rikastuta näin omaa arkeasi!

Tuletko tekemään leivän itsellesi? Saat mukaan kotiin vietäväksi leivän lisäksi ohjeen ja taikinajuuren, jolla jatkossa leivot gluteenitonta hapanleipää.


Teen esitaikinat valmiiksi, josta jokainen saa leipoa oman leivän. Leivällä on pitkä kohotusaika, siitä syystä leipä voidaan paistaa vasta kotona. Tämän leivän leivontaan käytetään Virtasalmen Viljatuotteen Gluteeniton Tumma Tef-täysjyväjauhoa ja Gluteeniton Karkeampi tattarijauhoa, lisäksi psylliumia ja pellavarouhetta.


Kurssin hinta on 60 € / hlö, kun ryhmässä on vähintään 5 hlöä. Kurssin kesto on n. 3-4 tuntia ja se sisältää teetä tai kahvia ja pientä syötävää. Kahvitellessa voimme keskustella ja oppia gluteenittomasta leivonnasta ja ruuanlaitosta toisiltamme.

 

Saat kauttani hankittua myös Virtasalmen viljatuotteen gluteenittomat jauhot kotileivontaan. Tee tilaus minulle ennakkoon, niin saat jauhot mukaasi kurssilta. Tuotteita pääset katsomaan täältä 
 

Kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Voit kerätä myös oman ryhmän. Kysy tarkempaa ajankohtaa ja lisätietoja sekä ilmoittaudu kurssille puhelimella tai sähköpostilla. Sydämellisesti tervetuloa!

Löydä luonnonmukaiset tavat hoitaa omaa terveyttäsi ja ennaltaehkäistä sairastumistasi.
Osallistu luonnonmukaisen itsehoidon verkkokursseille ja opi hoitamaan itseäsi ja perhettäsi ravinnon, homeopatian ja vyöhyketerapian avulla lempeästi, kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti. Lue täältä lisää

Hinnat sisältävät Alv 24%