Modernilla vyöhyketerapialla aktivoidaan kehon omia paranemisprosesseja avaamalla kehon tukoksia lempeällä vyöhykeratahieronnalla ja polaarisella kaksipistepainannalla. Jalkaterästä löytyvistä heijasteista saadaan vahvoja vaikutuksia fyysisen kehon vaivojen hoitamiseksi. Korvanlehtiheijasteet voidaan hoitaa bas-laitteen mikrovirralla.

 

Hoito aloitetaan aina haastattelulla. Hoito sopii kaikenikäisille ja monenlaisten ongelmien hoitamiseen. Apua voit saada fyysisiin vaivoihin, stressiin, tunne-elämän haasteisiin tai tukemaan omaa kasvuprosessia. Hoitosuhde on aina luottamuksellinen. Keskustelu on osa hoitoa niin halutessasi.

 

Hoidon hinta 2 tuntia 98 €, 1 tunti 54 €

Vyöhyketerapia

Vauvojen Vyöhyketerapia

Rei ”Korkeampi tietoisuus tai viisaus” Ki ”Elämän energia” eli Korkeamman viisauden ohjaamaa elämän energiaa. Reiki on rentouttava ja tasapainottava energiahoito.

 

Hoito tehdään vaatteiden päältä. Käyn kehon läpi päästä jalkoihin asettamalla käteni kehosi eri kohtiin. Hoito on kiireetön, rauhoittava hetki sinulle. Energia virtaa kauttani ja löytää sinne missä sitä tarvitaan.

 

Hoidon hinta 1 tunti 54 €

Reiki

Monet vastasyntyneet vauvat kärsivät eriasteisista mahavaivoista. Vauvat voivat saada apua vaivoihinsa koko kehon vyöhyketerapia käsittelystä. Haastattelen perheen aina ensin, ja annan ohjeita vauvan ja imettävän äidin ravitsemuksesta ja vitamiineista sekä vauvan käsittelystä.

 

Vauvan hoito kestää ½ - 1 tuntia ja hoitoja tarvitaan 4 – 6, 2-3 viikon aikana, jotta suolisto ehtii korjaantua. Annan kotihoito-ohjeet vauvan hoitamiseksi myös kotona.

 

Vähän vanhemmat vauvat ja lapset voivat kärsiä huonoista yöunista tai toistuvista infektioista. Usein tällöinkin kyseessä ovat suolisto-ongelmat.

 

Hoidon hinta 45 €

Hoitojen hinnat sisältävät Alv 24%